VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Черно море първенец в регион Добруджа за момчета U13

Волейбол

Отборът на Черно море (Варна) за момчета до 13 години спечели първенството по волейбол на регион Добруджа (обхваща клубовете от Североизточна България), което е част от държавното първенство на България.


Финалната фаза на региона се проведе в Исперих, с участието на шесте най-добри отбора, които бяха разделени в две групи по три. 

Малките волейболисти на Черно мореи, водени от треньорката Дияна Дянова постигнаха две победи над съперниците си в групата, като завършиха на първо място.  На полуфинала варненци надиграха Родина (Суворово) с 2:0 гейма. Във финалиня спор тимът на Черно море запази възходящата си линия, като се наложи категорично над Хан Аспарух с 2:0 и триумфира като първенец в турнира. Представителите на Исперих завършиха на втора позиция.
 
 
Трети се нареди тимът на Омуртаг. Регламентът предвижда първите три тима от всеки регион да се класират за финали на държавното първенство. така в спора за титлата ще участват отборите на Черно море, Исперих и Омуртаг.
 
Останалите отбори прекратяват по-нататъшно участие в държавното първенство.
 
"Победихме всички отбори в региона. Браво на момчетата за проявения характер. Надявам се да продължим така успешно и на финалите на държавното първенство", коментира за BGvolleyball.com треньорката на Черно море Дияна Дянова.
В спора за титлата при 13-годишните участват 18 отбора от страната. Квоти взимат първите три тима от крайното класиране на всеки от шестте волейболни региона на България.
 
 

  Крайно класиране в регион Добруджа

 
1. Черно море (Варна) - финали
2. Хан Аспарух (Исперих) - финали
3. Омуртаг - финали
4. Родина (Суворово)
5. Дунав (Русе)
6. Добруджа 07 (Добрич)


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter