VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БАЛЕТНА ФОРМАЦИЯ “MY DANCE” С 4 КУПИ ОТ „МАГИЯТА НА ТАНЦА” – ШУМЕН 2019

В град Шумен се проведе „Магията на танца”. В събитието участваха близо 60 състава от България разделени в четири възрастови групи.


Момичетата от “My Dance” с ръководител и хореограф Пламена Петрова и помощник-треньор Десислава Димитрова  участваха и в четирите възрастови групи. На сцената в Шумен на 9-ти март най-малките балеринки направиха своя дебют в първа възрастова група и грабнаха специална награда - купа за танците „Кукли” и „Пинко”. 

Във втора възрастова  група момичетата се отличиха с приз-купа за авторски танц  с  „Бонбонки” и „The Flinstones”.  На 10-ти март състезанието продължи с трета и четвърта възрастова група, като в трета “My Dance” се яви с танците „Писма” и „Цар лъв” и извоюва специална награда – купа, а в четвърта възрастова група отново спечелиха приз-купа за авторски танци с „Плаващи пясъци” и „Пламъци”.


Балетна формация “My Dance” продължава с подготовката си за още три състезания през месец юни, както и за годишната си продукция. А през лятото очакват успешно да преминат квалификация и да участват в XVII European Championship of Majorette – SPORT & European Cup във Франция – 2020 година.
“My Dance” приема нови деца, желаещи да се докоснат до магията на танца всяка събота и неделя.

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter