VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Галин Костадинов – балкански шампион на тласкане на гюле

Лека атлетика

В деня, в който България празнува своя национален празник, страната ни има втори повод за спортна гордост в тласкането на гюле, след европейската титла на Радослава Мавродиева. В Истанбул добричлията Галин Костадинов спечели златния медал на Балканското първенство по лека атлетика за ветерани в зала, съобщи ИА Добруджа.


В „Атакьой Арена“ той триумфира при гюлетласкачите във възрастова група между 35 и 40 години. Добричлията тласна 7-килограмовото гюле на 14.95 метра в най-добрия си опит на първенството на полуострова. Зад него останаха много опитни и доказани състезатели в тази дисциплина от Гърция, Турция, Румъния, Сърбия, Македония, Хърватска, Словения, Молдова и др.
Галин Костадинов е многократен републикански шампион на гюле за юноши и мъже, участник на най-големия спортен форум на планетата – летните олимпийски игри в Атина през 2004 г. През последното десетилетие той е сред най-успешните треньори на Добрич и България, като десетки негови възпитаници са ежегодно шампиони в сектора за хвърляния. Галин Костадинов е президент на Спортен клуб по лека атлетика „Добрич“.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter