VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЧУДЕСНО ПРЕДСТАВЯНЕ ЗА АТЛЕТКИТЕ НА СКЛА ДОБРУДЖА НА НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ В СОФИЯ

Лека атлетика

СКЛА „Добруджа” доказа, че не е за подценяване на изминалия през уикенда в столицата Национален шампионат по лека атлетика в зала за юноши и девойки под 18 г.


Първа се окичи с медал Мира Николова  на 400 м с лично постижение 61,26 и бронзов медал. Подрастващото ни попълнение Вержиния Костадинова се бори с три години по-големите каки и с постижение 61,84 остана пета. Сестрата на Мира, Нели  Николова рамо до рамо преследваха медалите и на 800 м, където Нели взе среброто, а Мира бронзовия медал, с разлика само 5 стотни от секундата. Неотлъчно до тях на четвърта позиция се нареди Вержиния Костадинова, като показаха, че са в лидерските позиции в тези тежки дисциплини. Михаела Михайлова се размина на 8 см от медалите в тройния скок и зае четвърта позиция. Иван Иванов направи дебюта си в тройния скок с лично постижение 12,12 м и 8 място във финала. С две 8 места завърши състезанието и Рени Хинева като на 1500 м постигна 5,33 нейно най-добро време в зала и на 3000м. -12,45.

Ще завършим с най-емоционалната част, щафетите 4х200 м, където се състезаваха 28 отбора. Нашите лъвчета /Вержиния Костадинова, Михаела Михайлова, Нели Николова и Мира Николова/ се окичиха с бронзовите медали на стълбичката след истинска битка и личен рекорд 1,49,13 за тях. С общи усилия състезанието протече по най- добрия начин за нас. Да си пожелаем здраве и много спортен хъс и за напред,з ащото градът ни има нужда от такива деца.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter