VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ШАХМАТИСТ Е СПОРТИСТ №1 НА ШАБЛА ЗА 2018 ГОДИНА

Веселин Василев е треньор №1, Кремена Димитрова – най-добрият млад спортист. Морски клуб „Портус Кариа“ бе избран за отбор на годината.
Церемонията по връчване на наградите „Спортист на годината на Шабла – 2018“, се проведе на 28-ми декември, в киносалона на НЧ „Зора 1894“ в града.
Кметът на община Шабла, Мариян Жечев, връчи приза за спортист на годината на състезателя на шахматен клуб „Хармония“, Деян Димитров.


Той заслужи общинската корона, с играния финал на Държавното индивидуално първенство по класически шах, както и с призовите си класирания на международните турнири в Белград (Сърбия), Пардубице (Чехия) и Слънчев бряг.
За треньор №1 на 2018-та, специално назначената комисия, определи треньора на СКЛА „Нефтяник 2014“ Шабла – Веселин Василев. Лекоатлетите, подготвяни от Василев, спечелиха през годината 37 медала на държавни и международни първенства, национални и международни турнири.
Приза за отбор №1 без конкуренция вдигнаха състезателите на отбора по подводен риболов от Морски клуб „Портус Кариа“. Шабленските харпунджии спечелиха третото място на Държавното първенство по този спорт.
Дванадесетгодишната Кремена Димитрова от СКЛА „Нефтяник 2014“, заслужи наградата за млад спортист на Шабла, с извоюваните 11 медала (от тях 8 златни) на турнири под егидата на БФЛА.


Като „Млад спортист, роден в Шабла“, бе отличен 9-годишният Петър Йорданов, състезател на Клуб по бойни спортове „Калиакра“ Каварна.
Наградите си, 10-те отличени млади спортисти на община Шабла получиха от актуалния носител на сребърен олимпийски медал в хвърлянето на чук от Буенос Айрес, 2018-та – Валентин Андреев и шабленския световен шампион по бокс за кадети от 2003-та – Мариян Момчев.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter