VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В ДОБРИЧ ОТВАРЯ УТРЕ

Ледената пързалка в Добрич вече е готова. Тя ще отвори на 21 декември (петък) и от 15 часа ще посрещне най-нетърпеливите кънкьори. Съоръжението е разположено на същото място, където бе и предходните години – пред Парк хотел „Изида“ в градския парк „Св. Георги“.


Запазват се цените и условията на ползване, съобщават от „Изида“ ООД. Различното тази година е – Всеки ден ще има по 3 сесии – от 15, 17, 19 до 21 часа. Последната за деня сесия ще е за най-зажаднелите с два пъти по-голямо време за каране. Новото тази година е, че са закупени 120 чифта нови кънки. Цената на една сесия е 5 лева, кънките се предоставят безплатно. Пързалката е покрита с естествен лед образуван от вода, а не от изкуствена синтетика, допълват от компанията.
„Тази година ще потърсим и предоставим възможност на фирми и организации които искат да зарадват любителите на кънките с безплатни дни за каране, купувайки сесии или цели дни. С нетърпение очакваме първите които ще се включат в инициативата.
Щастливи сме от факта, че град Добрич за поредна 6 – та година ще се радва на ледена пързалка. Добрич е един от малкото градове в България които имат възможността да зарадват своите жители със „зимна радост“, споделят от „Изида“ ООД. От компанията пожелават на своите съграждани и гости на града много зачервени бузки и усмихнати личица по време на празниците.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter