VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАПИТАНЪТ НА ДОБРУДЖА 07 НАПУСНА ОТБОРА

Волейбол

Капитанът на Добруджа 07 Денимир Димитров напусна тима два месеца, след като бе избран да води съотборниците си. Плеймейкърът прекара почти три години със "зелените" от Добрич, като през 2017 г. спечели Купата на България.


Ето какво разкри той специално пред BGvolleyball.com*

"Още преди сезона имах запитване от Монтана, след което проведох няколко разговора с треньора и с ръководството на Добруджа 07 и казаха, че имам договор с клуба и искат да остана там тази година, че ще разчитат на мен и че ще ми се дадат шансове за изява, което е напълно нормално, предвид това, че имах договор с клуба и че две години клуба е влагал в мен. Два месеца след това имахме приятелски турнир във Варна, на който не се представих на нужното ниво, отговарящо за волейболен клуб като Добруджа 07. По-късно разбрах от трети човек, че клубът иска да вземе опитен разпределител, в което няма абсолютно нищо лошо. Всеки клуб и треньор гонят възможно най-добро представяне и аз подкрепям това напълно. Към мен директно никой не се обърна, разбрах в последствие, сметнах тази постъпка за неуважителна към мен. Аз нямам претенции, че съм класен волейболен състезател, защото нямам кой знае какви успехи. Постъпката за мен не беше коректна, за това проведохме разговор с ръководството, в който изявих желание да напусна на полусезона. В последствие започнахме изключително силно сезона срещу ЦСКА и Нефтохимик, но след това записахме три неприятни загуби. 

Имах два разговора с треньора, като след втория, който беше след мача с Русе ми съобщи, че не иска да присъствам повече на тренировъчните занимания на клуба. Може би съм сбъркал в тона си, предвид това, че Пламен Христов е човек с изключителна волейболна история. Но забраната за посещаването на тренировъчните занимания беше факт. След това проведохме още един разговор с ръководството на клуба и решихме да прекратим съвместната си работа. Искам да кажа, че аз изявих желание да напусна клуба на полусезона, предвид създалата се ситуация, не по време на полусезона - има разлика. И ако някой твърди, че съм се уплашил от натрупалите се три загуби поред, значи няма абсолютно никаква представа за нещата. С четири от момчетата съм израстнал, с другите живея вече три години под един покрив, те са ми като семейство. През тези две години ръководството на клуба винаги е било зад гърба ми и съм много благодарен. Аз не съм имал никакви намерения да правя проблем в отбора. Ако може сега да оставим Добруджа 07 настрана, момчетата имат важни мачове - желая им цялото здраве на света."


*Публикуваме думите на Денимир без редакция.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter