VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЖРЕБИЯТ ЗА ХАНДБАЛНАТА КУПА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗТЕГЛЕН В НЕДЕЛЯ

Хандбал

Изтече срока за подаване на заявки за участие в турнира „Купа България“ за мъже и жени. В указания от нормативните документи срок, в офиса на БФХ участие заявиха 15 мъжки и 7 женски отбора.


МЪЖЕ: ХК „Локомотив“ Варна, ХК „Добруджа“ Добрич, ХК „Спартак“ Варна, ХК „Чардафон“ Габрово, ХК „Пирин-64“ Г.Делчев, ХК „Осъм“ Ловеч, ХК НСА София, ХК „Фрегата“ Бургас, ХК „Локомотив“ Г.Оряховица, ХК „Левски“ Левски, ХК „Мартен-67“ Мартен, ХК „Спартак“ Плевен, ХК „Академик-ТУ“ Пловдив, ХК „Етър’64“ В.Търново и ХК „Железничар“ София.

ЖЕНИ: ХК „Свиленград“ Свиленград, ХК „Бъки“ Габрово, ХК „Етър’64“ В.Търново, СКХ „Шумен’98“ Шумен, ХК „Поморие“, ХК „Ники спорт“ Сливница и ХК „Спартак“ Плевен.

Жребият за разпределение на отборите ще се проведе на полувремето на срещата от „А“ РХГ – мъже между отборите на Локомотив ГО и Фрегата, която ще се проведе на 4-ти ноември (неделя) от 16:00ч. в спортна зала „Никола Петров“ в Горна Оряховица.

В изпълнение на Наредбата за провеждане на ДП и турнири, носителят на Купата пропуска първата фаза на турнира, като по този начин отборите на Локомотив Варна – при мъжете и Свиленград – при жените ще се включат съответно от 1/4 – финалите и 1/2 – финалите в турнира.

Квалификационните срещи при мъжете ще се проведат на 17-ти или 18-ти ноември, а при жените – една седмица по-късно.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter