VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЙОРДАН ЩЕРЕВ С БЛЯСКАВА ПОБЕДА НА БРИДЖ АРЕНАТА В СЛИВЕН

Бляскава победа в двойковия шампионат на 17-я Национален бридж турнир "Сливен 2018" постигна добричкия състезател Йордан Щерев, който заедно с партньора си Христо Иванчев от Шумен не остави шансове на много от световно известните български бридж звезди и заслужено спечели първото място.


На второ място се класираха Георги Първанов и Танчо Койнов от Димитровград, а трети са бронзовите медалисти от световното отборно първенство, състезателите на софийския "К1" Иван Нанев и Владимир Михов /също роден в Добрич/.
Йордан Щерев потвърди високата си класа и отличната си спортна форма в която се намира в момента и завоюва и бронзовия медал в отборния шампионат заедно с партньора си Христо Иванчев, Калин Караиванов /Варна/ и Иван Величков /Ст.Загора/. Победители тук станаха третите в света - състезателите на софийския "К1" - Диана Дамянова, Виктор Аронов, Иван Нанев и Владимир Михов, а втори е отбор "Видев" с капитан Кольо Видев от Любимец. Държавните шампиони от отборното първенство за тази година "Бридж+" с капитан Ангел Ванчев /Пловдив/ останаха на 4-о място.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter