VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АЛБЕНА ОТНОВО Е ЧАСТ ОТ РАЛИ БЪЛГАРИЯ

Рали "България" 2018 ще се проведе в края на тази седмица. Надпреварата, която е сред най-старите и най-престижните у нас, ще предложи на участници и зрители взрив от адреналин и атрактивни отсечки.


Стартът на надпреварата ще се проведе в петък на 12.10.2018 на пристанище Варна. Ще участват общо 30 рали - автомобила.

 

Рали България 2019 Албена

 

Ваканционно селище Албена ще бъде домакин на суперспециален етап от ралито. Отсечката, чиято дължина ще е 5,96 км, ще се кара на фарове, тъй като първият автомобил ще стартира в 19 часа. Mястото не е избрано случайно, тъй като има голяма историческа стойност в почти половинвековната история на ралито, започната именно в Албена. Там ще са и щабът и сервизният парк на надпреварата.

Рали България 2019


Съботният ден ще срещне участниците с 7-километрова отсечка "Аладжа манастир", след което са наред най-дългите спецетапи "Дюлино" и "Козичино" с дължина съответно 26,32 и 26,19 км. Следобед, Рали "България" рестартира с второ минаване на "Аладжа", последвано от етапа "Аврен", където ще е и 3-километровата макадамова отсечка. Тук ще е втората изключително зрелищна точка, тъй като 15,5-километровият спецетап също ще се кара два пъти, но при второто минаване ще е на фарове.

В неделя, 14 октомври, екипажите ще се изправят пред две последователни минавания на етапите "Бялата вода" и "Виница".

Победителят в 49-ото рали "България" ще се оппредели в неделя следобед, когато участниците ще минат през финалния подиум в Албена.

Информация за ралито може да намерите на сайта на ралито -
http://rallybulgaria.com

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter