VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗАПОЧНА ДЕВЕТИЯТ ОТКРИТ МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ШАХМАТ ШАБЛА 2018

На морския бряг край село Тюленово днес се откри деветият турнир по международен шахмат, Шабла 2018 година.


Той се провежда под патронажа на кмета на община Шабла Мариян Жечев и председателя на Общинския съвет д-р Йорданка Стоева.
„За четвърта поредна година, домакин на срещите е хотел-ресторант „Тюленово“ .
В турнира участие ще вземат 42-ма състезатели от България, Румъния и Франция, които ще играят в 9 кръга по Швейцарската система. Претендентите за наградите са както редовни състезатели, така и участващи за първи път. В събота ще се играе блиц контролата. Тук ще се съберат предимно любители, дошли да съчетаят полезното с приятното – да играят и почиват в село Тюленово.“ – каза председателят на СКШ „Хармония“ Шабла, Деян Димитров.
На събитието присъстваха кметът на община Шабла Мариян Жечев и председателят на Общинския съвет д-р Йорданка Стоева. Те приветстваха участниците, пожелаха им успех на шахматната дъска и спортсменство. Съдия на турнира е Живко Желев.
Преди започването на първия състезателен ден, Деян Димитров връчи почетен плакет на Христо Жечев – бивш учител по Физическо възпитание и спорт и основател на шахматната школа в Шабла, по повод 70-годишния му юбилей.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter