VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАВАРНА НАДГРАДИ СПОРТНИЯ СИ КАЛЕНДАР СЪС СИЛЕН МЕЖДУНАРОДЕН БРИДЖ ТУРНИР

С приветствие към всички участници по случай празника на Независимостта на България кмета на Община Каварна Нина Ставрева откри първия международен двойков бридж турнир ''Каварна 2018" в залите на едноименния хотелски комплекс в града, съобщи организаторът Стефан Георгиев.


Поздравления към участниците поднесе и присъстващия на церемонията депутат от Народното събрание на страната ни Красимир Янков.
Веднага след официалното откриване започна и оспорваната надпревара между участниците в турнира. След изиграването на двете квалификационни и една финална сесии с убедително превъзходство шампионската титла и наградите за първо място спечели топ двойката на Варна  Димитър Пенев /роден в Каварна/ и Юри Перец. Вицешампион стана добричката топ двойка Драганка и Стефан Георгиеви, а третото място спечели друга рутинирана варненска двойка - Милко Славов и Иван Александров. Най-силните румънски двойки участващи в състезанието - Виорика Младин-Валентин Думитру и Мариус Джорджеску-Драгош Лесан остнаха съответно на 7-мо и 9-то място. Първо място във финал"Б" спечели двойката Адриан Конеа /Румъния/ - Свилен Стойчев /Русе/.
Наградите на призьорите бяха връчени от началника на отдел "Спорт и младежки дейности" към Общината Павел Станчев, който благодари на присъстващите бридж майстори от България и Румъния за проявеното уважение към първия по рода си международен бридж форум организиран в Каварна, а организаторите от спортен клуб "Дама купа" благодариха от името на всички участници на домакините за перфектните условия за игра и настаняване и наградите предоставени им от тях, като и двете страни с удоволствие заявиха, че този престижен спортен празник няма да е последен и прекрасния морски град догодина ще стане отново център на бриджа на България и Румъния.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter