VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БЛИЗО 100 ДУШИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ТУРНИР ПО БРИДЖ В КАВАРНА

В празничните дни град Каварна ще стане център на българския и румънския спортен бридж, тъй като на 22 и 23 септември ще бъде домакин на първия международен двойков бридж турнир „Каварна 2018“.


Главен организатор на събитието, което ще събере над 80 майстори на бриджа е Община Каварна. Специални гости ще бъдат ръководителите на румънската бридж федерация – президентът Раду Градинариу и изпълнителния директор Мариус Джорджеску, както и ръководителите на бриджа в град Констанца.
Всички участващи двойки ще се състезават в две предварителни квалификационни сесии, в които ще се определят участниците във финалите „А“ и „Б“, където пък ще бъдат излъчени носителите на прекрасните купи и наградите предоставени от организаторите.
Престижният бридж форум ще бъде открит от кмет на Община Каварна Нина Ставрева и ще започне в събота – 22 септември от 13 часа в залите на хотелски комплекс „Каварна“, а финалите ще бъдат на същото място в неделя – 23 септември от 10.00 часа. Награждаването на призьорите ще бъде веднага след завършването им – около 14 часа.
По време на турнира ще бъдат наградени лично от президента на Румънската бридж федерация състезателите от представителния отбор на България, състезаващ се с името „Албена“ – Драганка Георгиева, Стефан Георгиев /Добрич/, Калин Караиванов и Илко Попов /Варна/-спечелили преди 2 седмици открития отборен турнир на най престижния бридж фестивал в Румъния- „Мамая 2018“.
Домакините са осигурили безплатен вход за събитието и канят всички любители на спорта от областта, града и страната да се насладят на изявите на бридж майсторите от България и Румъния през последните дни на лятото, които метеоролозите обещават да бъдат слънчеви и топли.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter