VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

РАДИ ПЪРВА НА ПРОБЕГА С КАРНОБАТ

Лека атлетика

Радосвета Симеонова спечели златен медал в традиционния шосеен пробег в Карнобат. Състезателката на Добруджа 99 пресече първа финалната линия на 4 км при жените.


Участваха над 10 лекоатлетически клуба от цяла България. Сред тях  бяха Варна, Шумен, Габрово, Добрич, Пловдив, София и други. Състезателите на СКЛА "Добруджа 99" с действащ нов треньор Радосвета Симеонова  завърнаха с  много отличия. В най-малката възрастова група взе участие и най-малкия от отбора Ашкън Али, който се нареди 6-ти, пробягвайки 1 км и попадна в разпределението на наградния фонд.
Анжела Георгиева и Карина Димитрова пробягаха 600 м и попаднаха в топ 10 сред най-бързите момичета. На метри от бронзовия медал остана Анджела Георгиева. Петър Димов се състезава   на 2 км и се нареди на 7 място.
Алтен Атанасова, която е възпитаничка на спортно упилище завоюва сребърен медал при момичета старша възраст като тя измина дистанцията от 3 км. Нейният брат Денис Атанасов, който също е възпитаник на спортно училище  в гр. Добрич се състезава при момчета старша възраст на разстояние 4 км. Той финишира 6-ти и също участва в разпределението на паричните премии.
Най-добре првдставилата се от отбора бе Радосвета Симеонова, която остави на метри след себе си останалите състезателки. Симеонова се състезава при жените на 4 км, спирайки хронометъра на 16:14 , втора се нареди Силвия Георгиева от "Евър Варна" с време 16:44,  а трета финишира Кремена Ковачева от СК Поморие.
„Всички от отбора се раздадоха и затова се представиха на ниво. Аз като най-голяма, най-опитна и вече треньор, давам също всичко от себе си, за да поддържам нивото, поставено от Еманоела Радева. Старая се да давам съвети и да бъда пример за всички тях, които вярват в мен. Днес, без тяхната подкрепа нямаше да се справя !! Отборът е отбор, когато сме заедно", заяви Симеонова.

СЛЕДЕТЕ НОВИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН САЙТ НА ДОБРИЧ - BGTOURISM.BGMun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter