VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЖРЕБИЯТ ЗА СУПЕРЛИГАТА Е НА 13 СЕПТЕМВРИ ВЪВ ВАРНА

Волейбол

Представителите на медиите могат да отидат на жребия с автобуса на националите

Докато националният отбор на България играе мачовете си от световното първенство по волейбол за мъже във Варна, в Морската столица ще бъде изтеглен и жребият за новия сезон от Суперлигата на България при мъжете.


На 13 септември от 14,30 часа в шоурума на „Мерцедес“ във Варна ще се тегли жребият за сезон 2018/2019 от мъжкото волейболно първенство на България. Тъй като страната ни е завладяна от духа на световното първенство, предлагаме и на представителите на медиите специално изживяване – качете се в автобуса на националния отбор на България, за да стигнете до жребия.

В 13,45 часа от паркинга на Двореца на културата и спорта във Варна желаещите журналисти, фотографи и видеооператори имат възможността да тръгнат към събитието директно с автобуса, с който по-късно вечерта националите ще поемат към мача си срещу Иран. След тегленето на жребия представителите на медиите ще бъдат върнати отново до Двореца на културата и спорта.

Известни личности и големи имена във волейбола ще присъстват на събитието в шоурума на „Мерцедес“ във Варна.

Самият жребий за Суперлигата при мъжете ще започна в 14,30 часа. Адресът на шоурума е Варна 9023, Автомагистрала „Хемус” № 39 (до летището в посока Варна)

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter