VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В ХАСКОВО СЕ ПРОВАЛИ ТРАДИЦИОНЕН КРОС, ВРЪЧВАТ ПРИЗ НА РАДИ СИМЕОНОВА

Лека атлетика

20-сетте лекоатлети, които днес бягаха протестно в памет на Ванко Дяков по трасето на традиционния крос между Димитровград и Хасково, финишираха вкупом пред сградата на община Хасково малко след 11 часа.Мястото на финала не бе избрано случайно. По този начин, маратонците показаха своето отношение към общинската администрация, която след като забрави да поиска в срок разрешение от АПИ за ползването на пътя Димитровград- Хасково, отмени традиционния крос, съобщава haskovo.live.

Бягането днес нямаше състезателен характер, затова участниците се изчакваха по трасето, за да финишират заедно. Все пак награди бяха връчени. Не от общината, те както отбелязахме, след като провалиха състезанието, дори не се появиха на финала, да стиснат ръката на атлетите. Наградите в памет на треньора по лека атлетика от хасковската школа и маратонец Ванко Дяков, връчи брат му- Митко Дяков.

При мъжете статуетката в памет на Дяков заслужено получи 9-годишният състезател на СК „ Атлетик” Хасково Ярослав Панайотов, който избяга цялата дистанция между Димитровград и Хасково.

При жените призът бе връчен на най- добрата българка в маратона, републикански шампион и национален състезател Радосвета Симеонова от Добрич.

През октомври нов крос по правилата, със състезател характер ще има, обещаха местни дългогодишни атлети. Този път обаче, организацията ще бъде поверена на община Димитровград.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter