VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

WILSON И БФТ ОСИГУРАВАТ НАГРАДИ НА СТОЙНОСТ 6000 ЛВ. ЗА SMILE CUP И БИЛЕТИ ЗА ATP ТУРНИРА В СОФИЯ

Тенис

Магазини Sport Box, вносители на световноизвестния спортен гигант Wilson, са най-новият партньор на организаторите на очертаващия се като най-мащабен турнир по тенис за любители в България „Smile Cup“.


Призьорите ще получат от организаторите и спортната компания ваучери на стойност 6000 лв. Най-добрите ще получат и автобиографичната книга на Новак Джокович, а Българската федерация по тенис ще предостави на топ играчите и билети за ATP турнира в София през февруари 2019 г. Община Балчик ще подкрепи турнира като осигури красиви купи за призьорите.
В ход вече е записването на www.smilevent.net. Турнирът ще се проведе от 21 до 24 септември в Албена. Участниците в турнира заедно със своите близки ще имат приятната възможност да се насладят на последните дни на лятото с тенис ваканция в курортния комплекс.
Припомняме Ви, че форматите, в които всеки ще има възможност да се изяви, са в изобилие – сингъл до 45 и 45+, двойки мъже, двойки жени и микс, като почти всички турнири ще включват групова фаза.
Сингъл форматите при мъжете до 45 г. и 45+ започват в 15 ч. в петък, 21 септември, а всички останали - в събота.
За събота вечерта пък е предвидено специално партито за участниците.
Домакините от „Албена“ предлагат няколко опции за настаняване в комплекса. Четиризвездният хотел „Малибу“ на цена 63 лв. на човек all Inclusive и петзвездният "Спа Фламинго Гранд" на цена 81 лв. на човек за нощувка и закуска и 120 лв. за full board.
Подробности и информация за турнира и настаняването вижте на страницата на официалния сайт на турнира www.smilevent.net.
За повече информация 088 332 6235.


Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter