VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТЕНИС ПРАЗНИК В КАВАРНА! ЕКЗЕКУТОР НА ГРИГОР, ЧОРИЧ И ТИЙМ ИЗНЕСЕ ОТКРИТ УРОК


Кметът на община Каварна Нина Ставрева взе участие в Открития урок по тенис, изнесен на кортовете в родния си град от петкратния шампион Стефан Трифонов. Това бе първото занимание за градоначалника с ракета в ръка, като рамо до рамо до нея бе шефа на спорта в Общината Павел Станчев.

Откритата тренировка за деца и любители продължи два часа. Сред най-малките надежди на тениса в красивото черноморско градче бе 5-годишният талант Димитър Петров. Всички малчугани с усмивка се включиха в тренировката на открито, внимателно слушаха съветите и наблюдаваха движенията на изявения треньор. След заниманието Трифонов, който в кариерата си има победи над топ имена от световния тенис елит като Григор Димитров, Доминик Тийм, Борна Чорич и Дамир Джумхур, отдели време за всяко едно дете като им подари специлизирани книги за тенис.

Част от групата в Открития урок по тенис в Каварна

„На Стефан, с благодарност и признателност, и пожелание за успех! Нека Каварна е винаги в сърцето ти! И …, не забравяй, ти можеш!“, написа кметът на Каварна Нина Ставрева в рекламния каталог на общината, който тя подари на именития си и талантлив съгражданин Стефан Трифонов. Днес той тренира над 200 деца в столицата на Европа – Брюксел.
Трифонов от своя страна подари за спомен на кмета на Каварна тенис книга със следното послание: „За г-жа Нина Ставрева! Пожелавам Ви винаги да бъдете така борбена и още по-успешна! Успехът обича смелите!.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter