VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРЕДСТАВИХА НОВИТЕ В ДОБРУДЖА 07

Волейбол

Новите попълнения на Добруджа 07 бяха представени пред местните медии. Централният блокировач Александър Кордев, привлечен от Левски, неговият бивш съотборник, посрещачът Алекс Николов, бившият капитан на Миньор (Перник) Виктор Костадинов и беларуският диагонал Антон Гребецки, разказаха пред журналистите за трансферите си.


Александър Кордев призна, че преговорите за неговото привличане в Добрич са започнали още с приключване на редовния сезон. Нещата са били финализирани в началото на лятото, когато се е договорил с ръководството на Добруджа 07 по условията за престоя му тук. Той не познава Добрич, въпреки че със Славия са идвали преди години на лагер, а иначе е играл в зала Добротица, а сега освен стадиона, залата и фитнеса не е имал възможност да посети нито една забележителност, но се надява да го направи през уикенда. Признава също така, че добричката публика е една от най-хубавите публики в страната, а залата се пълни всеки път, когато играе отбора.
24-годишният Виктор Костадинов заедно с Денимир Димитров ще отговаря за посрещането. Споделя, че в разгара на лятото е бил потърсен, а той въобще не се е замислил преди да вземе решение. "На такова предложение трудно се устоява", казва Костадинов и допълва, че условията са перфектни, посрещнат е много добре в отбора, а това го прави доволен и щастлив от този трансфер. Неговата цел е винаги да е сред лидерите на отбора, но дали ще е капитан и тук, ще реши старши-треньорът. "Може би Добрич има една от най-добрите публики", казва асът, но не пропуска да отбележи, че и в Перник хората обичат много волейбола.
Алекс Николов е на 19 години, родом е от Русе, но е състезател на Левски. Играе на поста посрещач. "Навярно са ме харесали как играя", признава Николов. Харесва условията и е чувал за добрата агитка.
Белорусинът се казва Антон Гребецки. Той идва от тима на БАТЕ Борисов, който е във Висшата лига и играе на позицията диагонал. Висок е 205 см. Получил е предложението чрез агент и признава, че все още нищо не знае нито за града, нито за клуба, но му харесва тук.
Bgvolleyball.com

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter