VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

66 ДУШИ УЧАСТВАХА В ГОЛФ ТУРНИР НА ПРИЯТЕЛИТЕ НА БЛЕКСИРАМА И ГАРАНТИ КОЗА

Лятното издание на лигата на Приятелите на Блексирама, организиран с подкрепата на строителната и инвестиционна компания Гаранти Коза, се проведе на 11-и август, събота.
66 участника, разделени в две дивизии, стартираха “шот гън” и изиграха 18-те шампионатни дупки, съпроводени от умерен вятър и приятни летни температури.


Организаторите от Гаранти Коза се погрижиха турнирната надпревара да се освежи след 9-а дупка с чаша пенливо вино, селекция хапки и плодове. Участниците показаха отлична игра и стремеж за спечелване на големите награди.
На тържествен обяд на терасата на ресторант Стек Хаус, г-н Марко Стойчев – Зам. изпълнителен директор на BlackSeaRama Golf & Villas и г-н Дениз Расим- Мениджър продажби в Гаранти Коза, поздравиха всички участници в лятното издание на Приятелите на Блексирама и Гаранти Коза и връчиха трофеи и награди на победителите.
В по-силната Дивизия А на първо място с резултат от 40 точки се класира Андон Тушев, който спечели пътуване до Лондон за тенис турнира ATP finals.
На второ и трето място в  Дивизия А се класираха Филип Давидсон и Леополд Костилев с по 37 точки, но с по-лош резултат на определените дупки за Костилев.
В Дивизия Б победител стана Валериу Нистор, който завърши с 46 точки и спечели пътуване до Истанбул за TEB BNP Paribas Istanbul Cup.
В дивизия Б второто място зае Симеон Менитски с 42 точки, а Изабел Ниго се класира на трета позиция с резултат от 41.
Финалистите и в двете дивизии, които се класираха на втора и трета позиция, спечелиха ваучери от Прошопа на BlackSeaRama Golf & Villas.
След турнира се проведе томбола за ексклузивната награда, участие в турнира на  Garanti Koza в голф клуб „Света София“, печелившият е Боян Господинов.
"Благодарим на нашите партньори от Garanti Koza за щедрите награди. Щастливи сме, че имаше толкова много приятели и запалени голфъри и ще се радваме да ги посрещнем в предстоящите турнири в BlackSeaRama Golf & Villas", заявиха домакините.
Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter