VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ В ТРАДИЦИОННИЯ ФЕСТИВАЛ ПО ТЕНИС НА МАСА В АЛБЕНА

Тенис на маса

В средата на лятото ваканционно селище Албена ще стане за двадесета поредна година европейски център на най-масовия спорт в света - тениса  на маса, съобщава организаторът му Стефан Георгиев.


Над 500 състезатели и гости от над 20 европейски страни ще вземат участие в 20-ия юбилеен фестивал по тенис на маса "Албена 2018". От 25 до 29 юли в спортна зала "Албена" ще се проведат майсторските турнири за мъже и жени "Abena Open", съпроводени с турнири за ветерани в 5 мъжки и 1 женска възрастови категории.
След финалните срещи в неделя, 29 юли, ще започне Международен тренировъчен лагер по тенис на маса с участието на юношеските национални отбори на Германия, много национални състезатели от Русия, Румъния, България, Молдова и др. А от 2 до 5 август програмата на международния форум включва и открити турнири за момчета и момичета до 12 години, кадети и кадетки до 15 и юноши и девойки до 18 години.
За любителите на спорта с малката топка входа за зрители в зала "Албена" е безплатен и организаторите на проявата от спортен клуб "Дама купа" канят всички желаещи от цялата страна да се насладят на майсторството на едни от най добрите състезатели в Европа от 9 до 90 годишна възраст.Състезанията започват всеки ден от 10.00часа

На снимката: световният шампион за параолимпийци Денислав Коджабашев /България/ и европейската шампионка за девойки Мария Йовкова /България/ ще са едни от главните претенденти за отличията и наградите в майсторските турнири при мъжете и жените.


Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter