VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИГРАЧ НА ДОБРУДЖА 07 НОМИНИРАН ЗА МИСТЪР ВОЛЕЙБОЛ

Волейбол

180-сантиметровият посрещач на волейболен клуб Добруджа 07 Димитър Русев е сред номинираните за Мистър Волейбол. Юношата е на 16 години и е в конкуренцията на още 12 кандидати за титлата.


Специализираният волейболен сайт BGvolleyball.com, който е част от медийната група Eс Медия, даде старт на поредните издания на единствените по рода си у нас конкурси за красота в българския волейбол. 

Надпреварите за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018 започват! В петото издание на Мис BGvolleyball.com и четвъртото на Мистър BGvolleyball.com участие ще вземат 13 състезатели при мъжете и 8 състезателки при жените. Кандидатите са заявили своето желание или са били номинирани от приятели/роднини.  

Конкурсите се радват на все по-голяма популярност, като представители на национални гарнитури също заявиха желание да участват.  Кои са те, ще разберете на специалната платформа, където става гласуването.  

Спорът за короната в българския волейбол обещава много емоции и интересни моменти. За победителите и призьорите ще има още повече изненади. Крайната оценка ще имат читателите, които вече може да гласуват в първата фаза за своите фаворити на специалните платформи - miss.bgvolleyball.com и mister.bgvolleyball.com. 

От един IP адрес може да се правят по три номинации във всеки един от двата конкурса. 

Гласувай за Мис BGvolleyball.com 2018 - ТУК 

 

Гласувай за Мистър BGvolleyball.com 2018 - ТУК 

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter