VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЙОРДАН ЩЕРЕВ Е СРЕД ГОЛЕМИТЕ ШАМПИОНИ В АЛБЕНА

Йордан Щерев от Добрич и Христо Иванчев от Шумен станаха големите шампиони в битката за купата и наградите на тридневния двойков бридж турнир "Конгрес Албена" в рамките на 36-я Международен бридж фестивал ''Албена 2018".


След 5-часова с надперевара с най-добрите 13 двойки на Фестивала във финал "А" те ликуваха заслужено оставяйки на второ място германските национали Михаел Грьомолер и Роланд Руховски, най добрата двойка на индонезийския национален отбор Фреди Моноппо и Хенки Ласут, националите на Исландия Свен Ериксон и Йон Ингторсон и другата двойка на индонезийския национален отбор Франки Карвур и Джейми Бойох.
Във финал "В" шампиони станаха Уафа Хаддат /Ливан/ и Джери Стаматов /София/, а във финал "С" - Светла Ненова и Стефан Георгиев/Дедо/ от Варна.
Днес от 14 ч. се открива и най престижния турнир на Фестивала - в който ще си дадат среща най силните отбори на България, Индонезия, Румъния, Исландия, Русия и Германия а след приключването в неделя след обяд ще се извърши и закриването му.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter