VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

22 ОТБОРА ЩЕ УЧАСТВАТ В ДЪРЖАВНИТЕ ПЪРВЕНСТВА ПО ПЛАЖЕН ХАНДБАЛ В КАВАРНА

Хандбал

Каварна за първи път ще бъде домакин на държавните първенства по плажен хандбал. Срещите в отделните възрастови групи и полове за определяне на новите шампиони на България ще се проведат на централния плаж от 22 до 26 юни. Двубоите при мъжете и жените започват този петък в 16 часа и ще продължат в събота и неделя. Всички гости на черноморското градче, което постави спорта сред своите основни приоритети, ще имат възможност безплатно да се насладят на майсторството на най-добрите ни хандбалисти в страната.


При мъжете отборите са разпределени в две групи по пет отбора. Група А са домакините от Калиакра 1 в компанията на Локомотив Варна, Добруджа, Осъм Ловеч, Етър В.Търново, а в група Б втория състав на Калиакра е със съставите на Локомотив Г.Оряховица, АСТИ Хасково, Шумен, Раховец Г.Оряховица.  
При жените отборите са разпределени в две групи по три отбора. Група А са Раховец  Г.Оряховица, Хасково и Шумен, а в група Б: Панагюрище, Железничар София и Етър Велико Търново.
Призьорите при юношите и девойките ще се излъчат след срещите в понеделник и вторник. Ето и жребият при юношите – в група А са: Раховец Г.Оряховица, АСТИ Хасково и Осъм Ловеч, а в група Б - Добруджа, Калиакра и Локомотив Г.Оряховица. Във всички възрасти ще участват общо 22 отбора.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter