VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТЕНИСИСТИ ОТ ЛАС ВЕГАС ДО МОСКВА НА ТУРНИРА ROYAL CUP

Тенис

Състезатели от Русия, Съединените щати, Кипър, Румъния, Украйна, Латвия, България и др. държави са заявили участие в четвъртото издание на международния турнир по тенис за юноши и девойки Royal cup. Авторитетната проява е в четири възрастови групи – до 10, 12, 14 и 18 години, като и през тази година домакин на проявата от 19 до 24 юни ще бъде ваканционно селище Албена. 


"Турнирите за красивите трофеи са под егидата на НВ Цар Симеон II и неговото семейство. По традиция надпреварата винаги се провежда в седмицата след рождения ден на последния български цар. И през тази година имаме участници от Лас Вегас до Москва. Новото тази година е възрастовата група до 18 години. Сериозен интерес отбелязваме на тенисисти от Кипър. Най-многобройни са групите от Русия и България. Традиционно силно е участието на румънските и украинските състезатели", сподели основателят на турнира Руслан Йорданов. 
Всеки, който желае да се включи в проявата може да получи допълнителна информация на тел. 0885 853 743 Илия Атанасов.  За тенисистите, които загубят в първия кръг, ще има утешителен турнир. Записването на място ще става от 16 до 17 часа на 19.06.2018 г.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter