VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТРИ ТЕНИСИСТКИ НА ИЗИДА ДЕЛЯТ ЕДНО МЯСТО В МЕЖДУНАРОДНАТА РАНГЛИСТА

Тенис

Три тенисистки на Изида делят едно място в европейската ранглиста до 14 г. след силния международен турнир по тенис "Албена къп" от най-високата категория 1. В класацията на ТенисЕвропа има и тенисистки от други континенти. 
В 23-атата седмица на таблицата под №895 са Михаела Йорданова, Даниел Иванова и Лия Пенчева. Трите имат по 10 точки, завоювани от изминалия турнир. В двойковата надпревара Иванова и Пенчева елиминираха Мириям Кочарян от Молдова и Валентина Палевикова от Беларус с 6-2 7-5, а Йорданова игра в тандем с Надежда Петкова от София, с която отстраниха молдовската двойка Оливия Грозаву и Емили Сарпе с 6-2 5-7 10-7. Йорданова записа и успех в консолейшън турнира, където отстрани състезаващата се за Швеция Габриела Димитров с 4-2 5-5 (9).
В последното издание на международната класация добричлийката Марина Христова, състезаваща се за Черно море Елит, е 716-а при девойките до 16 г. със 135 точки от 6 турнира. При 14-годишните момичета Марина достигна до №274, а най-доброто й класиране при девойките е 549, но контузия през последните месеци й попречи да участва в турнири. 

На снимката отляво надясно Лия Пенчева, Михаела Йорданова и Даниел Иванова

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter