VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ ЩЕ ИМА НА ФИНАЛА ПРИ ДВОЙКИТЕ В АЛБЕНА

Тенис

България ще има свой представител на финала при юношите до 14 г. в двойковия турнир на „Албена къп“.

 


В горната част на схемата поставените под №1 Светлин Керемедчиев (Бълг.) /Уйлям Жука (Фр.) се класираха за полуфинала, където ще срещнат националите ни Динко Динев и Драгомир Драганов, преодоляли Дута (Румъния)/Мркев (Македония) с 6-3 6-2. Топ двойката на Румъния Кoман/Ману преодоляха Дженев/Марков с 6-4 6-4, а за място на финала ще излязат в четвъртък срещу Рон Елоук (Изр) и Баран Сойлер (Тур).
При девойките за полуфиналите се класираха Михаела Цонева/Виктория Велева след успех с 6-3 6-1 над Чобика/Йонеску от Румъния. В следващия мач те ще излязат на корта срещу поставените под №2 Черноморская (Укр.)/Маклакова (Рус.), които днес преодоляха Глушкова/Танева с 6-3 6-3. Другият полуфинал противопоставя Бренда Фрухвиртова (Чех.)/Мили Скултон (Великобр.) – Юлия Герман (Мол.)/Сара Тату (Великобр.).
На 31 май мачовете от силния международен турнир по тенис „Албена къп“, който е от най-високата категория 1, ще се проведат на новия тенис център в курорта.
Програмата ще бъде открита в 10 часа с интересни срещи с българско участие. Димитрова излиза срещу чехкинята Фрухвиртова на централния корт. Динев играе с Елоук от Израел на корт №1. На корт №4 Стела Пеева ще търси място на полуфинала на сингъл срещу Мили Скелтон. Керемедчиев ще има за съперник №3 в схемата Жука, а сред големите сблъсъци на деня е на корт №6 Израелан от Германия и Жженов от Русия, който е №2 в турнира. 


Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter