VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОТБОРЪТ НА ДОБРИЧ ПО БИЛЯРД „MYSTERY” ВЪРВИ КЪМ ЗЛАТЕН ХЕТТРИК

Състезателите на Добрич по билярд от клуб „Mystery” станаха шампиони на областта за втора поред година. На финала на петото издание на отборното първенство те надделяха с 8-3 над тима "No Limit Billiard Club" (Каварна), който в първите три издания се окичи със златните отличия.


Домакин бе клубът от черноморското ни градче, които предостави отлични условия за провеждане на големия сблъсък. Успехът на добричлии е изключително сладък, тъй като капитанът в редиците на домакините от Каварна Георги Желев е достигал до завидното пето място на републикански шампионат по билярд при мъжете. За втора поред година шампионският тим на Добрич бе воден от Мартин Иванов. Той отново изведе "Mystery" до върха в екип с Николай Карагеоргиев – Шпикера, Димитър Узунов, както и на Емо Ангелов. Последният е едва на 17 години, но е вицерепубликански шампион на България за юноши на девета топка и бронзов медалист на осма. Това лято му предстои участие на европейското първенство по билярд за състезатели до 19 години.
„Състезанието отново премина при перфектна организацията от страна на домакините в лицето на собственика на местния клуб Георги Желев и на сериозен зрителски интерес“, споделиха от добричкия клуб.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter