VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАВАРНА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД НА СПОРТА

Каварна официално ще обяви кандидатурата си за европейски град на спорта за 2019 година, става ясно от спортния календар на Общината. Това ще стане на 27 април от 10 часа, а специален гост ще бъде професионалният ни боксьор и бронзов медалист от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Тервел Пулев, който на световния ринг постига победа след победа. В Каварна той е подготвил интересна изненада, която ще се разбере този петък.


През декември градоначалникът Нина Ставрева се срещна с президента на АСЕS Europa Джан Франческо Лупатели и обсъди предстоящата кандидатура. Три месеца по-късно Каварна вече има изградена концепция за развитието и популяризирането на спорта сред населението в общината, както и обогатяване на спортния календар и създаване на нови възможности за спорт и реализация през хората от всички възрасти в града.
Каварна е първият град в областта ни, който да е кандидат за европейски град на спорта.  Пред Европейския съюз изниква уникална възможност три съседни общини и то на уникални места по Черноморието ни – Каварна (Еuropean town of Sport), Албена, община Балчик (Еuropean resort of Sport) и Варна (Еuropean city of Sport), да бъдат европейски спортен център на континента през 2019 година. И трите кандидата са в различни категории на евроцентралата, която присъжда престижните титли.

На снимката президента на АСЕS Europa Джан Франческо Лупатели и Нина Ставрева - кмет на община Каварна

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Добруджа-Сливен 0-0, 24 март 2012
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter