VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПОДОБАВАЩО ОТКРИВАНЕ НА ЛЕТНИЯ СЪСТЕЗАТЕЛЕН СЕЗОН ЗА АТЛЕТИТЕ НА ДОБРУДЖА

Лека атлетика

Изминалия уикенд беше изпълнен с много стартове  и емоции за състезателите на СКЛА”Добруджа”. 

 


В два поредни дни взехме участие в два лекоатлетически турнира - гр.Шабла - Втори национален турнир ”Коста Василев” и гр. Варна „Ден на бягането”. Имахме участници от най-малките възрасти до най-големите. Резултати и класиране:В най-малката възрастова група момичета -2010г. великолепно се представи Мирела Миленова, като успя да спечели два златни медала в дисциплините 60м. гладко бягане и скока на дължина с много добри резултати. В гр. Варна на следващия ден бяга отново 60м. още по-бързо и в оспорвана битка с конкурентките си спечели бронзовия медал.
Димитър Костадинов - 60 м. – 3-то място.
Вержиния Костадинова - скок дължина – 1-вомясто с лично постижение - 4.88 и 3-то място на 200м. - 27.80 също личен резултат. В гр. Варна участва в двубой  (60м. + 600 м.), където се окичи със златния медал и в двете дисциплини, както и в крайното класиране. Нейна подгласничка на стълбичката беше Мариела Костадинова която зае 3-тото място.
Мира Николова също показа завидна форма като се пусна на старт дори с по-горната възраст.На 400м. в гр. Шабла зае 2-то място. В гр. Варна на 400м. с още по-добър резултат спечели златото и час по-късно бяга и 800м., където се нареди втора в нейната възраст.
Иван Иванов спечели сребърния медал в неговата любима дисциплина скока на дължина,като показа напредък и технически и физически с резултат – 5,45м.
Десислава Йорданова се пусна в дисциплината тласкане гюлле, където с лично постижение спечели сребърния медал.
Не мога да пропусна и останалите ни участници: Мария Стоянова, Елена Великова, Ива Митева, Нели Николова, Славина Николова, Мая Щерева, Ния Николова, които участваха с хъс и желание в провелите се състезания. Много се надяваме да се развиват в същата възходяща посока и за напред, за да ни радват и да ни дават нови по-високи цели. Специално благодарим на родителите, които винаги се отзовават и носят спокойствие и подкрепа на нашите състезатели.  СКЛА Добруджа 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

снимка Руслан Йорданов, CenterSport.org
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter