VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ПЕТАНК ПРЕЗ 2019 Г. ЩЕ БЪДЕ В АЛБЕНА

Европейският елит по петанк отново избрана ваканционно селище Албена за домакин на своя континентален форум през 2019 г., съобщи ръководителят на сектор „Спорт“ Руслан Йорданов.


Комплексът ще приеме европейския шампионат по петанк за втори път в своята история, след като това направи успешно през септември 2015 година. Тогава участваха представители на 34 държави.
„Европейските първенства по петанк в курорт Албена ще бъдат най-големият мъжки форум по петанк, организиран на едно място в Европа - за ветерани и мъже. Официалното откриване е насрочено за 16 септември 2019 г., с което започва и турнира за ветерани и завършва на националния празник 22 септември 2019 г. с финалите за мъже“, заяви организаторът на турнири по петанк Емил Макаров.
„За домакинството и организацията на европейското започнахме да работим още след края на шампионата през 2015-а. Нашето желание бе в юбилейната година да приемем поредица от големи състезания, които да направят календара в спортен курорт като Албена по-богат и със събития на високо ниво. Благодаря на съвместната работа с Емил Макаров и Българската федерация по петанк, с които заедно популяризираме у нас един от най-интелигентните спортове в Европа“, заяви Руслан Йорданов.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

снимка Руслан Йорданов
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter