VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗАВЪРШИ 33-ИЯ БРИДЖ ФЕСТ В ДОБРИЧ

33-я Международен бридж фестивал "Добрич 2018" бе закрит след завършването на открития отборен турнир, в който варненските бридж звезди превъзхождаха софийските и категорично спечелиха първите три места в крайното класиране в много оспорвани мачове по между си до последната игра.


С шампионската титла и специалната награда - цяло печено агне, ликува отбора "Варна 7" в състав: Калин Караиванов, Румен Трендафилов, Антони Иванов и Пламен Христов. Втори е отбора "Мадлен" с капитан Едмонт Тасчиян, а трети - "Асо пика" с капитан Тончо Чобанов. Третите в света от отбора на "К1" /София/ с капитан Диана Дамянова останаха на 5-о място, изпреварени от сборен отбор на България - "Видев", с капитан Кольо Видев.На 6-о място останаха румънските представители от отбора  "Фарма плюс" с капитан Адриан Силвасану.
Организаторите на фестивала изказват гореща благодарност от името на всички участници на домакините от хотелски комплекс "Грийн палас" за прекрасните условия за игра и пребиваване, на "Пътно строителство" ЕАД-гр.Добрич и на Иван Йорданов /Ва Бене/ - за финансовата подкрепа, и на  транспортната компания "Пътничеки превози" и "Добруджански хляб"-Добрич за предоставените вкусни подаръци.Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Стадионът на "Калиакра" - Каварна
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter