VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИХОВ И НАНЕВ ЗАПОЧНАХА С УСПЕХ БРИДЖ ТУРНИРА В ДОБРИЧ

Късно снощи завърши увертюрния  двойков турнир от 33-я Международен бридж фестивал "Добрич 2018", в който резултатите в които бяха изчислявани в импове.


Бронзовите медалисти от последното световно отборно първенство Владимир Михов и Иван Нанев от отбора на "К1"-София, спечелиха безапелационно първото място, оставяйки далеч след себе си вторите - многократния медалист от световни и европейски първенства Румен Трендафилов и Антони Иванов от Варна. На трето място се нареди отново двойка от Варна-Алекс Панайотов и Стефан Георгиев. Четвърти са добричката двойка Драганка и Стефан Георгиеви,а пети - Станислав Недков от Добрич и Радослав Радев от Варна. Извън призовата шестица останаха други световно иавестни имена-Виктор Аронов и Диана Дамянова /"К1"/ и Калин Караиванов /Варна/, Теню Тенев /КСБ"Радков"-Хасково/
Днес от 14 ч. е турнира за смесени двойки, а от 19 ч. - главния двойков турнир в който ще се присъединят още много силни състезатели от страната и Румъния.
В почивните дни ще се изиграят 11-те кръга на  престижният открит отборен турнир. като началото на сесиите в събота и неделя е от 10.00ч.
Организаторите на Фестивала от спортен клуб"Дама купа" канят всички любители на спорта от града и региона да посетят един от най силните форуми на българския бридж в хотелски комплекс "Грийн палас'' като осигуряват безплатен вход.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

ХГ” Св. св. Кирил и Методий”
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter