VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЕНКО КОЕВ СПЕЧЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИЯ ТУРНИР ПО ТАБЛА

Пенко Коев е победителят от Великденския таблатурниркойто ГЕРБ-Добрич организира в навечерието на светлия християнски празник.


В състезанието участниците, сред които и четири дами, играха по точкова система до 5 точки чрезелиминиране.
Сред състезателите бяха бившият треньор на националния отбор по волейбол Георги Василев и един от най-успешните състезатели по спортен бридж Милена Николова. В турнира се включиха и трима представители на териториалната организация на глухите.
Жребият отреди един срещу друг в началото на играта да застанат победителите от Коледния и Осмомартенски турнири, организирани от ГЕРБ, Пенко Коев и Галин Михайлов.
Съдия на турнира бе председателят на СГЕРБ в Добрич Красимир Масурски.
На финала трето и четвърто място си оспорваха Ивелина Недкова и Атанас Бакларов, като дамата зае почетното четвърто място. Бронзовия медал и купата за трето място спечели Атанас Бакларов. На второ място се класира Димитър Димитров. Първи стана 49-годишният Пенко Коев, който има частен бизнес и редовно участва в табла турнири.
Народният представител Даниела Димитрова награди победителите и им връчи красивите купи и медали от състезанието, както и парични награди, осигурени с лични средства от нея. Тя благодари на всички за отделеното време и отправи пожелания засветли празници, топлина в дома, здраве и успех.Козунаци за празника имаше за всички участници в турнира.
Състезателите споделиха своето задоволство от организацията на състезанието. Те предложиха табла турнирите да продължат. Следващият ще бъде организиран по повод Деня на Добрич – 25 септември, като идеята е за него да бъдат поканени и състезатели от чужбина
Състезателите играха на професионални табли, на които през 2016 година в Албена бе поставен рекордна ГИНЕС за най-много играещи табла на едномясто в рамките на един час. Те бяха предоставенис любезното съдействие на „Леопард Трейдинг“.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Лудогорец - Добруджа 6:0, снимка Венко Венков
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter