VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗЛАТНИ КАРТИ ЗА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ЩЕ ПОЛУЧАТ УЧАСТНИЦИТЕ В СИЛНИЯ ТЕНИС ТУРНИР В АЛБЕНА

Тенис

10 златни карти за достъп до уникалния културно-исторически комплекс „Исторически парк“, който в момента се изгражда в България, ще получат част от участниците в силния международен турнир по тенис до 14 години.


Припомняме Ви, че 26 май до 2 юни, включително, страната ни ще бъде домакин на турнира от най-високата 1 категория от календара на ТенисЕвропа. От 2 април топ тенисистите в света вече могат да правят заявка за участие чрез сайта tenniseurope.org, като крайният срок е 1 май.
10-те карти ще бъдат раздадени чрез томбола, като това ще даде възможност на всеки един да има шанс да получи уникалния пропуск.
„Исторически парк“ (ipark.bg) е проект за представяне на уникални културно-исторически ценности от световна значимост. Проектът е замислен като мащабен комплекс, предлагащ своеобразно пътуване назад във времето – от няколко хиляди години преди новата ера до средните векове – през епохите на Неолита, Халколита, Траки, Рим, Прабългари и Славяни, Първо Българско Царство и Второ Българско Царство“, заявяват от акционерното дружество, чийто уникален парк ще отвори врати скоро.
Припомняме Ви, че това е поредната голяма компания, която подкрепя силния турнир, на който страната ни за първи път ще домакинства.
От компанията „Магията на българската роза“ (www.bulgarianrosemagic.com)  вече изработиха уникални златни рози, които ще получат всички финалисти – шампиони и техните подгласници, както и първенците в утешителните турнири.
Турнирът се организира с подкрепата на Община Балчик, Албена АД и БФТ. 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Random Image

Коледен бридж фестивал Добрич 2010
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter