VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АЛБЕНА СЕ ГОТВИ ДА ПОСРЕЩНЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕНИСИСТИ В СВЕТА

Тенис

Община Балчик, БФТ и едноименният ваканционен комплекс обединиха усилия за реализирането на турнир от Първа категория на Тенис Европа  

Едни от най-добрите тенисисти в света при юношите, които само след няколко години ще печелят големите трофеи при мъжете и жените, ще пристигнат в края на май във ваканционно селище „Албена“.


Те ще участват в турнира от календара на Тенис Европа до 14 години, който е от най-високата Първа категория. Страната ни за първи път домакинства на състезание от този ранг във възрастовата група. Това става благодарение на съвместните усилия на община Балчик, Българската федерация по тенис, „Албена“ АД и „Смайл ивентс“. Квалификациите ще са на 26 и 27 май, а срещите от основните схеми, които ще са от по 64 състезатели при момчетата и момичетата са от 28 май до 3 юни. Проявата е отлична възможност за страната ни да се рекламира като тенис дестинация и с възможностите, които има КК „Албена“ и община Балчик.

Готов е вече плакатът за състезанието, съобщават организаторите. На него е едно от талантливите и чаровни деца у нас Йоанна Константинова от Плевен. Надеждата на родния ни тенис обаче ще пропусне надпреварата, тъй като едно от условията за участие е състезателите да имат навършени 11 години. На Йоанна не й достигат 5 дни и затова ще се съсредоточи върху изявите си в турнирите от вътрешния календар и в международните надпревари до 12 години. 

Всички условия относно участието и турнира вече са публикувани на страницата на организаторите в социалната мрежа фейсбук!

Наредба за провеждане на състезанието

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter