VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БАЛЧИШКИТЕ ЛЕКОАТЛЕТИ ПРИЗОВАВАТ КЪМ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

Балчишките лекоатлети призовават своите приятели и съперници от клубовете в страната да се включат в благотворителна акция за разделно събиране на пластмасови капачки.


“Остават по-малко от два месеца до 5 май, когато в Белия град ще се проведе шестото издание на турнира по хвърляния “Дионисополис”. Призоваваме ви дотогава да събирате всякакви пластмасови капачки. Донесете ги в Балчик за да направим още едно състезание – по благотоврителност. Събраните капачки ще бъдат дарени за подпомагане на лечението на млад мъж от община Балчик”, апелират от ръководството на СКЛА “Черно море – 2005”.
След злополука преди четири години Димитър Стоев от с. Оброчище е с пречупен вратен прешлен и наранен гръбначен мозък. 32-годишният мъж е парализиран от кръста надолу.
Шансът за възстановяване след операция за присаждане на стволови клетки е повече от 90%.
Митко има оферта от кипърска болница с определена сума за лечението 60 000 евро, непосилни за семейството.
В помощ на лечението на Димитър Стоев има няколко кампании. В община Балчик се събират пластмасови капачки. Средства се набират и чрез кампанията „Да изправим Митко на крака” чрез онлайн платформата „HelpKarma” на адрес
https://helpkarma.com/campaign/da-izpravim-mitko-na-kraka-29.
Продължава и онлайн инициативата във фейсбук страницата „Благотворителен базар „За лечението на Митко“. Замислена е серия от благотворителни онлайн търгове.
Първият търг е за  бижута. Той ще започне в 10,00 ч. на 24 март и ще продължи до 18,00 ч. на 31 март. На благотворителната страница във фейсбук са публикувани първите снимки на бижута, които ще се продават с наддаване. Там ще бъдат обявени и  условията на търга.
Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter