VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДВА ДЪРЖАВНИ ТУРНИРА ПО ТЕНИС В ЗАЛА ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ В АЛБЕНА

Тенис

В две последователни седмици Албена ще бъде домакин на държавни турнири по тенис в зала, които са от календара на Българската федерация по тенис и носят точки за националната ранглиста. На 17 и 18 февруари са квалификациите при юношите и девойките до 16 години, а от 19 до 22 февруари са срещите от основната схема. За турнира са заявени 68 участници.


Веднага след това стартира и държавния турнир за състезатели до 18-годишна възраст с над 50 тенисисти. На 22 и 23 са квалификациите, а от 24 до 26 февруари са срещите от основните схеми при юношите и девойките. Тенис двубоите ще се проведат в спортната зала до хотел Добруджа, като всички любители на тениса в региона ще имат възможност безплатно да се насладят на майсторството на участниците. Сред тях има и национални състезатели, които през последните години добиха голям опит и спечелиха престижни турнири у нас и в чужбина, които ги изведоха до челните места на европейската ранглиста.
Припомняме Ви, че преди година в Албена бяха излъчени националните шампиони в зала до 16 г. През тази година сезонът на открито ще стартира в края на март, а тенис календара включва множество състезания за различни възрастови групи и нива, кампове на групи от Русия, Германия, Австрия и България. В ход е подготовката и за най-голямото тенис събитие у нас при юношите и девойките е в края на май, когато страната ни за първи път ще домакинства на турнир от календара на ТенисЕвропа, който е от най-високата първа категория. Гостите на Албена вече резервират своята семейна тенис ваканция за предстоящия сезон.  

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter