VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛИЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ ЗА АТЛЕТИТЕ НА ДОБРУДЖА, ЩАФЕТАТА БЕ БЛИЗО ДО МЕДАЛИТЕ

Лека атлетика

Като продължение на зимния сезон през изминалият уикенд в гр. София в зала „Асикс Арена” се проведе шампионата за юноши и девойки под 20 г.


След извоювания си медал в своята възрастова група и болезнените последици от него Мира Николова и тази седмица отново се бори с каките, като на 400 м зае 5 място, а на 800 м успя да постигне личен резултат 2,27 мин., което й отреди 8 място. Сестра й Нели Николова също с много силно бягане я следваше плътно в бягането с време 2,32 мин. и десета позиция в крайното класиране.
Впечатляващо беше представянето на Ивелин Щерев, който през първия ден подобри личното си постижение на 400 м – 54,57 сек., а на следващия премери сили с най-добрите в тройния скок, където се класира на 5 място с резултат 13,65 м.
Възходящо се развива и новото попълнение на отбора Рени Хинева като на 1500 м и 3000 м тя бяга още по–бързо от миналата седмица.
Великолепно бягаха и момичетата на щафета 4х400м. в състав /Десислава Йордонова, Нели Николова, Михаела Иванова и Мира Николова/, които се раздадоха до последния метър и заеха четвърто място.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter