VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МЛАДЕН МАТЕЕВ ПОДКРЕПИ БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ НА ЛОКО ДРЯНОВО

Локомотив (Дряново) получи поредно дарение за своята кампания за събиране на средства за закупуване на клубен автобус за децата на града. Дарение от 1500 лева направи собственикът на фирмата за сладоледи "Изида" - Младен Матеев.


"Добрата новина е, че нашият голям приятел г-н Младен Матеев, президентът на фирма „ИЗИДА” ООД от град Добрич, също дари средства и се включи в националната кампания за събиране на средства за закупуване на клубен автобус за децата на ФК „Локомотив” Дряново. Благородният предприемач и собственик на една от най-големите и успели фирми в България е един от най-трудолюбивите и честни хора, които ръководството на клуба има честа да познава.
Благороден и голям любител, обичащ децата на България, волейбола, футбола и спорта! Г-н Младен Матеев, неговата прекрасна съпруга г-жа Матеева и екипа на институцията на сладоледените изкушения в България, също подадоха ръка и се включиха в кампанията.
Впечатляващ е факта, че години наред г-н Матеев подкрепя развитието на детско юношеският спорт в България. Той е човек с главно „Ч”, а ,,ИЗИДА” – те просто са големи приятели на Дряново!
Благодарение на тяхната подкрепа през годините успяхме да организираме и проведем в предбалканското градче спортни мероприятия и турнири от национален мащаб, като Великденски и Колден детски футболен турнир с участието на много отбори от региона и страната, което се превърна в традиция и празник за децата. За трета поредна година компанията подпомага изданието „Милан Джуниър Камп“ в България", благодарят от ръководството на Локо Дряново. От там безкрайно благодарят за дарените средства на президента на ,,ИЗИДА” г-н Младен Матеев. "Адмирации, благороден жест и пример за всички останали хора в България, заяви Председателя на УС на ФК „Локомотив” и Председател на местния парламент в Дряново – Тодор Георгиев /Теди Джорджо/.
До момента събраните средства в кампанията са 27 373 лева. Над 50 медии от региона и страната промотират БЕЗВЪЗМЕЗДНО кампанията, а радио и видео спота се ще въртят в ефира до събирането на средствата. Екипът на Локо Дряново, благодари за подкрепата на всички медийни партньори! 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter