VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МАРИНА ХРИСТОВА ИГРА ФИНАЛ ПРИ ДВОЙКИТЕ В БУРГАС

Тенис

Момиче от Добрич достигна до вицешампионската титла на държавното първенство по тенис в зала при състезателите до 16-годишна възраст, които се провеждат в Бургас. Това стана в турнира при двойките, където Марина Христова (първата отляво надясно на снимката), състезаваща се за варненския клуб Елит заедно с Анита Иванова от Нова Загора достигнаха до мача за титлата.   


В първия кръг те победиха Дария Великова от 15:40 и Виолина Митрофанова от Спорт Палас с 6-3 6-2. На полуфиналите Христова и Иванова преодоляха и Ралица Александрова от НСА и Далия Георгиева от Хасково 2015 с 6-4 7-5. В спор за титлата днес Христова и Иванова отстъпиха в оспорван мач пред Беатрис Спасова от Елит Варна и Симона Георгиева от Супер спорт с 6-4 4-6 10-6. На сингъл Марина Христова отстъпи в първи кръг от Берна Яхе от Асеновград.
Този петък в Бургас започват и държавните първенства до 14 години. В квалификациите са Даниел Иванова, Михаела Йорданова, Радослав Анастасов от Изида, а в основната схема е Лия Пенчева. Първа резерва за влизане в квалификациите е Антоний Ангелов.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter