VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗАВЪРШИХА ОЩЕ ДВА ОТ ТУРНИРИТЕ В ПАВЕЛ БАНЯ

В първия официален двойков турнир от спортния календар на Българската бридж федерация за годината, в който оценката на резултатите бе в импове, победител стана младата българска надежда Гергана Тенева с партньор нейния баща и треньор Теню Тенев /КСБ"Радков"/Хасково/, съобщава за "Център Спорт" организаторът от добричкия клуб „Дама купа” Стефан Георгиев.


Вицешампиони са Силвия Исаева и Момчил Александров /София/, а трети са старозагорците Панчо Панев и Злати Георгиев.
В блиц отборния турнир, изигран във формат 7 кръга по 4 игри, шампиони станаха състезателите от отбор "Весо" - Веселин Величков /Ст.Загора/, Пейчо Чолаков /Бургас/, Вичо Дечев и Добрин Райков /Варна/. Втори е сборният отбор от Варна, Ст.Загора и Сливен с капитан Калин Караиванов, а трети - сборен отбор на София, Кюстендил и Твърдица с капитан Момчил Александров.
Предстоят двете сесии на турнира за смесени двойки, както и двете сесии на главния открит двойков турнир. В събота и неделя е най-престижният турнир - отборният, който ще се изиграе в 11 кръга по 8 игри. В него ще вземат участие най-силните български формации, тъй като седмица след завършване на бридж ваканцията предстои квалификация за национален отбор, който ще представлява страната на европейското първенство в Остенде /Белгия/.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter