VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЕТЪР МАЛЕВ ДУБЛИРА ОТЛИЧИЕТО СИ "СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА" НА ГЕН. ТОШЕВО

За втора поредна година Петър Малев от Спортен клуб по силов трибой “Цунами” стана победител в анкетата “Спортист на годината” на град Генерал Тошево. С постижението си трибоецът се нареди до Божидар Георгиев, който също е печелил престижната класация в две последователни години – през 2014 и 2015.


Успехът на Петър Малев става още по-впечатляващ, тъй като за четвърта поредна година състезател от СК “Цунами” излъчва победителят в листата.

14-то издание на анкетата “Спортист на годината” по традиция се проведе в навечерието на Коледните и Новогодишни празници в една от залите на Общинска администрация град Генерал Тошево. Наградите бяха връчени лично от кмета на общината Валентин Димитров.

Picture 011 [2]

През настоящата 2017 година, Петър Малев регистрира отлични резултати, които безапелационно му осигуриха първото място в престижната класация. Състезателят на СК “Цунами” е национал на България по силов трибой за младежи до 18 години. При лично тегло 66 кг и възраст от 16 години, той стана държавен шампион по вдигане от лег за мъже – с национален рекорд от 142.5 кг. Освен това е държавен шампион във всички състезания във възрастова група „Юноши до 18 г.”, а на Европейско първенство по силов трибой за „юноши до 18 г.” стана вицешампион. Златен медалист е в движението „Вдигане от лег” – 137.5 кг.

Picture 010

На второ място в анкетата остана волейболистът на “Спортист 99” – Генерал Тошево Красимир Костадинов, който е водещ състезател на своя тим и през годината е сред най-добре представилите се играчи в шампионата на “Изида Къп” – Добрич.

Picture 009 [2]

На трето място остана отборът по хокей на трева “Стик ГТ”. От четвърто до десето място, позициите бяха разпределени по следния начин:

Аристидис Георгиус Папатеодору – баскетбол

Димитър Тодоров Господинов – волейбол

Ели Младенова Митева – тенис на маса

Живко Живков Желев – баскетбол

Димитър Красимиров Димитров – футбол

Диян Петров Иванов – футбол

Димитър Иванов Иванов – футбол

За треньор на 2017 година единодушно беше избран Руслан Томов – наставник на ВК “Спортист 99”.

Picture 012 [4]


izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Светослав Станиславов
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter