VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КОЛЕДНИЯТ БРИДЖ ПРАЗНИК В ДОБРИЧ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 26 ДЕКЕМВРИ

В Добрич ще се проведе традиционния коледен турнир по бридж, съобщава за ИА "Център спорт" организаторът Стефан Георгиев.


„Както вече повече от 25 години така и сега през втория ден на Коледа - 26 декември, ще се проведе традиционния Коледен бридж празник на гр.Добрич. Мястото на събитието е хотелски комплекс "Грийн Палас" в градския парк, а началото е в 9,45 часа. В програмата са включени два турнира - двойков, който ще започне веднага след откриването на празника, и отборен който ще започне от 15.00 часа. А след приключване на състезателната част е предвидена и специална коледна бридж вечеря с която участниците и гостите ще отпразнуват настоящите и настъпващите празници“, съобщава Георгиев.
Специални гости на коледните бридж атракции ще бъдат национални състезатели на Румънската бридж федерация начело с изпълнителния директор Мариус Джорджеску, а сред участниците ще са и завърналите се от дългия бридж маратон в САЩ български топ състезатели Диян Данаилов, Калин Караиванов, Иван Цончев и Румен Трендафилов, както и много силни състезатели от Варна, Бургас, Шумен, Силистра, Разград, Дулово, Ген.Тошево и разбира се от Добрич.
Организаторите на празника от СК"Дама купа" канят всички любители на най-интелектуалния спорт на приятелска среща в игралната зала. Както винаги входа за зрители е безплатен. И още една покана към всички състезатели и любители на бриджа в страната от СК "Дама купа" - на 30 декември до 7 януари  в балнео хотел "Павел баня" в едноименния курортен град ще се проведе 13-та Международна бридж ваканция "Павел баня 2018" с участието на почти целия български бридж елит и гости от Румъния, Израел, Австрия и Финландия. Ще бъдат изиграни 8 турнира и разбира се празнично посрещната Новата 2018 година.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Видима Раковски - Калиакра 1:0
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter