VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЕНКО ЙОРДАНОВ СПЕЧЕЛИ ТУРНИРА ПО ТАБЛА НА ГЕРБ

Пенко Йорданов стана първи в Коледния табла турнир, организиран от Старейшини ГЕРБ в Добрич. Той се проведе под патронажа на народните представители от ПП ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев.


Участниците, сред които и две дами, играха по точковасистема до 5 точки чрез елиминиране „всеки срещу всеки“.Сред състезателите бяха представители на  пенсионерски клубове от град Добрич, начело с председателя на Областния съюз на пенсионерите-2004 Марин Драгнев. Съдия на турнира бе председателят на СГЕРБ в Добрич Красимир Масурски.
На финала трето и четвърто място си оспорваха Петър Тодоров и Живко Георгиев, като бронзовия медал спечели Тодоров. На второ място се класира Костадин Дяков. Първи стана 48-годишният Пенко Йорданов, който има частен бизнес и редовно участва в табла турнири.
Административният секретар на областното ръководство на ГЕРБ Кина Драгнева награди победителите. Те получиха красиви купи, медали, грамоти и парични награди. Грамоти и по бутилка шампанско имаше за останалите участници в турнира.
Участниците споделиха своето задоволство от организацията на състезанието. Те предложиха Коледният турнир да стане традиционен, като инициираха провеждането също на Осмомартенски и Великденски турнири по табла.  
Състезателите играха на професионални табли, на коитоминалата година в Албена бе поставен рекорд на ГИНЕС занай-много играещи табла на едно място в рамките на единчас. Те бяха предоставени с любезното съдействие на„Леопард Трейдинг“.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Random Image

Любомир Владов
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter