VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АЛБЕНА ПОЛУЧИ НАГРАДАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ТУРИЗМА ЗА „СПЕЦИАЛИЗИРАН ТУРИЗЪМ“

Ваканционно селище “Албена” спечели годишната награда на Министерството на туризма в категория “Специализиран туризъм”. Призът е за събитието „5-звезден шахматен мач под небето”, което се проведе на покрива на новия петзвезден хотел “Парадайз блу”.


Албена оглави класирането с 49,43% от вота на публиката, като на второ масто се нареди кандидатурата на Златни пясъци - Сентидо Мареа хотел с 32,14%. Трети с 10,97 е Български съюз по Балнеология и СПА туризъм, следван от голф комлексите Блексирама и Лайтхаус съответно с 6,07 и 1,39%.
В уникалния шахматен мач участваха пет звезди – световният ни шампион Веселин Топалов  срещу Дрийм тийм, в чийто отбор бяха братята Кубрат и Тервел Пулеви, както и двама шампиони Момчил Петков и Диян Самуил Костов. В помощ на младите шампиони и боксови звезди се включи и европейската шампионка по шахмат Габриела Антова. Специалната партия, която бе отразена пряко в социалните мрежи от дрон и по този начин представи новия хотел, просторното море, красивия плаж и съхранената природа, завърши реми след предложение на Топалов.
Тържеството се състоя в Централния военен клуб в София, а на церемонията присъства председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министри, кметът на София Йорданка Фандъкова, депутати, представители на туристическия бранш, на бизнеса, неправителствени организации и медии. Наградата Златна роза – символ на България, и грамота, от името на ваканционно селище „Албена“ получи ръководителя на сектор „Спорт“ Руслан Йорданов. 

Снимки Бончук Андонов

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Георги Михайлов и Янко Соколов
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter