VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА "5-ЗВЕЗДЕН ШАХМАТЕН МАЧ ПОД НЕБЕТО В АЛБЕНА" И ЗА "ЗАКУСКА С ШАМПИОНИ"

На сайта на министерството на туризма започна гласуването за Годишните туристически награди. Сред номинациите до вота достигнаха две спортни прояви във ваканционно селище Албена, които влязоха в категориите Специализиран туризъм и Туристическо събитие. 


В категорията СПЕЦИАЛИЗИРАН ТУРИЗЪМ са номинирани „Петзвезден шахматен мач под небето“ в курортния комплекс „Албена“, „BlackSeaRama Golf & Villas“, община Балчик, и „Лайтхаус голф и спа хотел“, община Балчик.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/specializiran-turizm/ и да гласувате за номинацията на „Албена“, която събра на едно място звезди като Кубрат Пулев, брат му Тервел, световният ни шампион по шахмат Веселин Топалов и талантливи деца-шампиони. Проявата се проведе на покрива на новия петзвезден хотел Парадайз Блу, а целта й чрез подобни събития да се рекламира не само българския спорт, но и родния туризъм, както и да се даде шанс на децата да натрупат повече опит и самочувствие. 

В категорията ТУРИСТИЧЕСКО СЪБИТИЕ начело е номинацията „Закуска с шампиони“ в к.к. „Албена“. Има и още две добруджански номинации: Международен детски танцов фестивал „Утрешният мир започва с днешното приятелство“, община Силистра, и „Огненият Дунав, община Тутракан.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/ и да гласувате за номинацията „Закуска с шампиони“.


В категорията ИНОВАЦИИ „Албена“ АД е номирано с иновацията „Дронове сервират напитки на плажа“, която бе експериментирана на Втория дрон фест в курорта и предизвика огромен интерес и сред летовниците, и сред кадрите на туризма.

Нашата препоръка е да влезе в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/inovacii/ и да гласувате за добруджанската номинация.

В категорията ОБЩИНА НА 2017 Г. ЗА МОРСКИ ТУРИЗЪМ е номинирана Каварна.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/morska-destinacia/ и да гласувате за Община Каварна.

В категорията ДУХЪТ НА БЪЛГАРИЯ е номиниран фестивалът „Гозбите на България“, община Силистра.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/duh-bulgaria/ и да гласувате за добруджанския фестивал. ОБЩИНА НА 2017 Г. ЗА КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ са номинирани общините Алфатар и Тутракан /Силистренска област/.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/kulturno-istoricheski-turizm/ и да гласувате за добруджанските общини.

В категорията ТУРИСТИЧЕСКА АТРАКЦИЯ/ОБЕКТ от Добруджа са номинирани „Архитектурен ансамбъл Рибарска махала, община Тутракан и „Биосферен парк Сребърна, община Силистра.

Нашата препоръка е да влезете в Интернет на адрес http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/ и да гласувате за Сребърна.

НДТ

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter