VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВИЛИ ЧЕРНОКОЖЕВ: 10 000 ЕВРО ЗАПЛАТА Е КОМЕДИЯ

Волейбол

Въобще не съм ходил до Иран, тъй като отборът, в който се очакваше да играя не успя да покрие изисквания на тяхната волейболна федерация и по тази причина не получи възможност да играе в тяхната Суперлига. Така Велизар Чернокожев обясни проваления си трансфер. Той е имал почивка през времето, когато Добруджа 07 бе на турнира в Сърбия и след това се е присъединил към отбора.


Приел със смях заплатата, която му отреждат някои български сайтове. Вили заяви, че все още не е коментирал с президента на клуба своето възнаграждение, тъй като първо иска да се установи, да започне да играе и чак тогава да говорят за пари. 10 000 евро за България е комедия. Дори и Матей Казийски да доведат, те няма от къде да му дадат 10 000 евро, но се радвам, че ми правят такава безплатна реклама, каза националът.
Чернокожев поздрави Жулиен Георгиев, отбелязвайки, че ако не е бил той, е можело да не се стигне до пети гейм. Щастлив съм, че с първия мой мач тук постигнахме успех и то срещу ЦСКА, не срещу слаб противник. Вили официално помоли всички, които са посещават мачовете в очакване Добруджа да направи грешка и да се изложи,  да не присъстват в залата. Той заяви, че това не е само негово мнение или пък прищявка и благодари на останалите 90 %, които дори и при загуба не спират да подкрепят момчетата. dobrudjabg.com

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter