VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

РАДОСВЕТА СИМЕОНОВА СПЕЧЕЛИ МАРАТОНА В СОФИЯ С ЛИЧЕН РЕКОРД

Лека атлетика

Атлетката на Добруджа 99 Радосвета Симеонова подобри личния си рекорд, за да се окичи със златния медал от националния шампионат по маратон, който беше част от Софийския маратон.


С време от 2.46:10 часа добричлийката се нареди и пета в крайното подреждане на 42.195 км в състезанието. Симеонова беше шампионка на страната ни и през 2016 г. Нейното време сега е по-добро с минута от олимпийския норматив. Нейна подгласничка стана пробягалата своя 10-и маратон в кариерата си Анита Кръстева (Берое – Стара Загора) с 3.04:36 часа, а третата позиция си осигури Милка Михайлова (Дунав – Русе) с 3.19:14 часа. Михайлова е рекордьорка по победи в Софийския маратон - тя има четири успеха в състезанието. 

"За първи път мога да кажа, че съм изключително много доволна от състезанието. Не очаквах да бягам 2.46 часа, това е повече от 8 мин подобрено време от миналата година. Трасето беше същото, но ми се стори по-лесно, по-бързо, бях по-подготвена и физически, и психически. Когато вече е пробягано веднъж, е съвсем друго. В София съм от една седмица и няколко пъти дори го извървях. Наистина съм много доволна, а най-важното е, че треньорите са страшно горди с мен. Родителите ми, също. Надявам се цяла България да оценява моя успех", заяви след състезанието Симеонова. 34-ото издание на проявата събра рекордните 4410 на старт, а чужденците бяха 744, което е два пъти повече от миналата есен.    

 

 

 

 

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Random Image

Добруджа - Брестник, снимки Илко Демирев
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter