VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВОЛЕЙБОЛИСТ НА ДОБРУДЖА 07 С 10 000 ЕВРО МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА

Волейбол

Националът Велизар Чернокожев се завърна у нас с екипа на Добруджа, с който стана шампион през 2016 година. След една година в Италия с екипа на Перуджа и провален трансфер в Иран, диагоналът се прибра у нас, а заплатата му ще е най-високата в Суперлигата. 


Велизар ще прибира по 10 000 евро месечно, като интересното е, че възнаграждението му няма да бъде плащано изцяло от клуба, съобщава 7dnivoleibol.bg. Три местни фирми ще дават пари, за да може Чернокожев да помага на Добруджа в битките по пътя към нова титла. В договор на национала има клауза за трансфер зад граница при подходяща оферта, която да го удовлетворява.  Той обаче по всяка вероятност ще играе у нас до края на годината и едва през зимата ще мисли за преминаване в по-силно първенство. В събота Чернокожев ще направи повторен дебют за отбора в мача с ЦСКА.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter